Tilaa nuohous

Aloita valitsemalla toimipiste* ja haluamasi palvelu, jonka jälkeen näet vapaat aikamme tästä päivästä eteenpäin. Mikäli et löydä vapaata tai sopivaa aikaa, niin tilaa nuohous tästä.

*Toimipisteet löytyvät aakkosjärjestyksessä. Voit skrollata alaspäin tai käyttää hakukenttää löytääksesi toimipisteesi. Toimialueen tiedot näet kunkin toimipisteen vieressä olevasta i-painikkeesta.

Nuohousaikoja rajoitetusti saatavilla

Nalas Oy tarjoaa laadukkaita nuohouspalveluita, joita suorittavat kokeneet pelastusalan ammattilaiset. Koska monet nuohoojamme työskentelevät päätyökseen pelastuslaitoksilla, sesonkiaikojen ulkopuolella (erityisesti syksyisin) nuohousaikojen saatavuus voi vaihdella.

Nuohousajan varaaminen:

  • Sesonkiaikojen ulkopuolella: Joillakin paikkakunnilla nuohousaikoja ei välttämättä ole koko ajan verkkosivujemme kautta saatavilla. Voit kuitenkin tilata nuohouksen alla olevalla tilauslomakkeellamme. Tämän jälkeen nuohoojamme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen nuohousajasta.
  • Sesonkiaikana: Kaikki vapaat aikamme ovat saatavilla ajanvarauskalenteristamme. Ajanvarauskalenterimme kautta voit helposti valita sopivan nuohousajan.

Pyrimme järjestämään nuohousajat tietyille päiville alueellasi, keskittyen alueen kysyntään ja resurssien tehokkaaseen käyttöön. Näin voimme tarjota sinulle joustavan ja tehokkaan nuohouspalvelun.

Tilauslomake:

  • Täytä nuohouksen tilauslomake.
  • Kerro meille toivomasi nuohousajan aikaväli.
  • Nuohoojamme ottaa sinuun yhteyttä nuohousajan sopimiseksi.

Kiitos, että valitset Nalas Oy:n. Odotamme innolla, että voimme palvella sinua ja taata kotisi turvallisuuden!

Tilaa nuohous

Nuohouksen tilaus – Yleinen

Ennen nuohoojan saapumista

  1. Ennen nuohoojan saapumista on huolehdittava, että nuohooja pääsee helposti savupiipulle. Talvella tämä voi tarkoittaa mahdollisesti lumitöiden tekoa.
  2. Varaa nuohoojalle sanomalehteä, jolla hän voi suojata nuohouksen ajaksi tulisijan edustan.

Huomioithan ennen tilauksen tekoa, että katolla sijaitseville savupiipuille on oltava turvallinen ja helppokulkuinen katkeamaton kulkutie. Jos nuohooja havaitsee sellaisia vakavia puutteita (esimerkiksi talotikkaat eivät ole kiinteästi asennettu), jotka vaarantavat nuohouksen turvallisen suorittamisen, on hänen ilmoitettava niistä Pelastuslain mukaan kirjallisesti pelastuslaitokselle ja nuohousta ei mahdollisesti voida suorittaa.