Nuohous Sipoo

Teemme nuohouksia Sipoon alueella. Katso vapaat nuohousajat kalenterista ja tilaa nuohous!

Saat tilattua meiltä luotettavat ja ammattitaitoiset nuohoojat silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Sipoon nuohousalue on jaettu kahteen osaan, katso alempaa kumpaan nuohousalueeseen kuulut.

Sipoo – Nuohouksen hinta

Pikanuohous

Pelkästään kamina, avotakka tai kiuas

49 €

Ylimääräiset tulisijat eivät mahdollisia

Hinta voimassa kun nuohottavana on vain yksi kamina, avotakka, kevyttakka, kiuas tai keskuslämmityskattilan hormi.

Tavallinen nuohous

Sisältää max. 2 tulisijaa

74 €

Ylimääräiset tulisijat +25 € /kpl

Hinta voimassa arkisin ennen 16:00 alkaviin nuohouksiin. Koskee tavanomaisessa käytössä olleita tulisijoja.

Ilta / viikonloppu

Lisätään nuohouksen hintaan

+25 €

Tiedustele aikoja soittamalla

Teemme nuohouksia tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuna. Ilta/viikonloppulisä lisätään hintoihin arkisin 16:00 jälkeen ja viikonloppuisin.

Nuohouksen hinta Sipoossa

  • Pikanuohous = 49,00€
  • 1-2 tulisijan nuohous = 74,00€
  • Ylimääräiset tulisijat = 25,00€ / kpl

Hintamme sisältävät aina tulisijan puhdistuksen hormeineen, sekä savupiipun ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamisen. Emme lisää hintoihimme matkakuluja tai muitakaan veloituksia. Mikäli alueella on useampi asunto nuohottavana kerralla, niin pyydä meiltä tarjous.

Sipoon nuohous

Meille on tärkeää, että sinä pääset valitsemaan juuri itsellesi sopivan nuohousajan. Meillä nuohousta ei suoriteta nuohoojan, vaan sinun aikataulujesi mukaan. Sipoon nuohousalue on jaettu pohjoiseen ja eteläiseen nuohousalueeseen, jossa öljytie (tie 148) jakaa alueet. Kun tilaat nuohousta, niin valitse oma toimipisteesi alla olevan jaottelun mukaisesti, jolloin saat näkyville oman alueesi vapaat nuohousajat.

Nuohousalue: Sipoo, etelä

Boxby, Broböle, Eriksnäs, Gesterby, Hangelby, Hindsby, Hitå, Immersby, Kallbäck, Kirkonkylä, Löparö, Massby, Myras, Nevas, Pigby, Savijärvi, Skräddarby, Spjutsund, Träskby, Östersundom.

Nuohousalue: Sipoo, pohjoinen

Borgby, Härtsby, Martinkylä, Nikkilä, Paippinen, Svartböle.

Kahdeksan syytä valita nuohous meiltä!

Hienoa, että välität! Meillä nuohoojille on varattu suojaus- ja puhdistusvälineet. Nuohooja puhdistautuu nuohousten välissä mahdollisimman hyvin vähentäen omaa altistumistaan erilaisille syöpää aiheuttaville partikkeleille.

Tilaa nuohooja paikalle silloin kun sinulle sopii. Kaikki vapaat ajat löydät suoraan varauskalenterissamme, josta voit tilata nuohoojan haluamanasi ajankohtana.

Edullinen nuohous, mutta kalliit huoltoauto- ja muut mahdolliset matkakulut sinun maksettavaksi? Ei ainakaan meillä! Selkeä hinnoittelu nähtävillä aina sivuillamme varausta tehdessä. Huomioithan, että hintamme sisältävät kaikki kulumme, emmekä lisää nuohoukseen ylimääräisiä kuluja.

Nuohoustodistuksen tarvitset vakuutusta varten. Löytyyköhän nuohoojalta vielä paperinen vastakappale palossa tuhoutuneen todistuksen tilalle? Ei huolta, meillä paperiversiot ovat historiaa ja nuohoustodistus on sähköisessä muodossa.

Muistutamme sinua varaamastasi nuohouksesta vielä ennen nuohousta. Lisäksi me pidämme huolen siitä, että saat muistuksen kun on aika varata seuraava lakisääteinen nuohous.

Virallisella nuohoojalla tulee olla nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto, jossa on suoritettu nuohouksen osaamisala. Meillä nuohouksen suorittaa aina virallinen nuohooja tai nuohoojaoppilas, jonka nuohouksesta virallinen nuohooja vastaa.

Tiesitkö, että moni nuohoojista jättää kattoturvatuotteiden tarkistuksen tekemättä? Meillä tarkistus kirjataan aina nuohoustodistukseen ja teemme pelastuslain mukaiset ilmoitukset pelastuslaitokselle.

Hintamme ovat etukäteen tiedossasi ja ei, emme myöskään lisää laskutuslisiä nuohoushintojemme päälle. Laskutuslisä siis 0€ ja maksuaikaa laskulle 14 vuorokautta.

Sipoon nuohousalue

Sipoon nuohousalue kattaa koko Sipoon (mantereen, ei saaristoa), etkä maksa meillä ylimääräisiä matkakuluja. Kaikki hintamme koskevat koko Sipoon aluetta. Varaukset Sipoon alueelle tulee tehdä suoraan varauskalenteristamme, emmekä työn ohessa pääse välttämättä ottamaan vastaan tilauksia puhelimitse.

Nalle Vikholm

Sipoon nuohousalueesta vastaa

Nalle-Markus Vikholm
Palomies, nuohooja / Pelastajatutkinto + talotekniikan ammattitutkinto
050 336 9473
nuohous@nalas.fi