Nuohous Vantaa

Teemme nuohouksia Vantaan alueella. Valitse haluamasi nuohousaika ja tilaa nuohooja suoraan kalenteristamme.

Vantaan nuohousalue on jaettu kahteen alueeseen, katso alempaa tältä sivulta kumpaan nuohousalueeseen kuulut.

Vantaa – Nuohouksen hinta

Pikanuohous

Pelkästään kamina, avotakka tai kiuas

49 €

Ylimääräiset tulisijat eivät mahdollisia

Hinta voimassa kun nuohottavana on vain yksi kamina, avotakka, kevyttakka, kiuas tai keskuslämmityskattilan hormi.

Tavallinen nuohous

Sisältää max. 2 tulisijaa

74 €

Ylimääräiset tulisijat +25 € /kpl

Hinta voimassa arkisin ennen 16:00 alkaviin nuohouksiin. Koskee tavanomaisessa käytössä olleita tulisijoja.

Ilta / viikonloppu

Lisätään nuohouksen hintaan

+25 €

Tiedustele aikoja soittamalla

Teemme nuohouksia tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuna. Ilta/viikonloppulisä lisätään hintoihin arkisin 16:00 jälkeen ja viikonloppuisin.

Nuohouksen hinta Vantaalla

  • Pikanuohous = 49,00€
  • 1-2 tulisijan nuohous = 74,00€
  • Ylimääräiset tulisijat = 25,00€ / kpl

Hintamme sisältävät aina tulisijan puhdistuksen hormeineen, sekä savupiipun ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamisen. Emme lisää hintoihimme matkakuluja tai muitakaan veloituksia. Mikäli alueella on useampi asunto nuohottavana kerralla, niin pyydä meiltä tarjous.

Vantaan nuohous

Meille on tärkeää, että sinä pääset valitsemaan juuri itsellesi sopivan nuohousajan. Meillä nuohousta ei suoriteta nuohoojan, vaan sinun aikataulujesi mukaan. Vantaa on logistisesti suhteellisen iso alue kun ottaa huomioon mahdolliset ruuhkat.

Haluamme toimia mahdollisimman tehokkaasti ja logistisesti vastuullisesti. Tämän vuoksi olemme jakaneet Vantaan nuohousalueen kahteen osaan. Kun tilaat nuohousta, niin valitse oma toimipisteesi alla olevan jaottelun mukaisesti, jolloin saat näkyville oman alueesi vapaat nuohousajat.

Nuohousalue: Vantaa, länsi

Kivistön suuralue

Kivistön keskusta, Keimolanmäki, Keimola, Lapinkylä, Luhtaanmäki, Vestra, Myllymäki, Vehkala, Piispankylä, Seutula, Riipilä ja Kiila

Aviapoliksen suuralue

Pakkala, Kartanonkoski, Tammisto, Veromies, Viinikkala ja Ylästö

Myyrmäen suuralue

Askisto, Petikko, Varisto, Hämeenkylä, Pähkinärinne, Hämevaara, Linnainen, Kaivoksela, Vantaanlaakso, Martinlaakso, Myyrmäki, Vapaala ja Rajatorppa

Nuohousalue: Vantaa, itä

Korson suuralue

Korso, Kulomäki, Leppäkorpi, Metsola, Mikkola, Matari, Nikinmäki, Jokivarsi, Vallinoja ja Vierumäki

Koivukylän suuralue

Asola, Havukoski, Ilola, Koivukylä, Leinelä, Päiväkumpu ja Rekola

Tikkurilan suuralue

Helsingin pitäjän kirkonkylä, Hiekkaharju, Jokiniemi, Koivuhaka, Kuninkaala, Hakkila, Ruskeasanta, Simonkylä, Tikkurila ja Viertola

Hakunilan suuralue

Hakunila, Itä-Hakkila, Kuninkaanmäki, Länsimäki. Länsisalmi, Ojanko, Rajakylä, Sotunki ja Vaarala

Kahdeksan syytä valita nuohous meiltä!

Hienoa, että välität! Meillä nuohoojille on varattu suojaus- ja puhdistusvälineet. Nuohooja puhdistautuu nuohousten välissä mahdollisimman hyvin vähentäen omaa altistumistaan erilaisille syöpää aiheuttaville partikkeleille.

Tilaa nuohooja paikalle silloin kun sinulle sopii. Kaikki vapaat ajat löydät suoraan varauskalenterissamme, josta voit tilata nuohoojan haluamanasi ajankohtana.

Edullinen nuohous, mutta kalliit huoltoauto- ja muut mahdolliset matkakulut sinun maksettavaksi? Ei ainakaan meillä! Selkeä hinnoittelu nähtävillä aina sivuillamme varausta tehdessä. Huomioithan, että hintamme sisältävät kaikki kulumme, emmekä lisää nuohoukseen ylimääräisiä kuluja.

Nuohoustodistuksen tarvitset vakuutusta varten. Löytyyköhän nuohoojalta vielä paperinen vastakappale palossa tuhoutuneen todistuksen tilalle? Ei huolta, meillä paperiversiot ovat historiaa ja nuohoustodistus on sähköisessä muodossa.

Muistutamme sinua varaamastasi nuohouksesta vielä ennen nuohousta. Lisäksi me pidämme huolen siitä, että saat muistuksen kun on aika varata seuraava lakisääteinen nuohous.

Virallisella nuohoojalla tulee olla nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto, jossa on suoritettu nuohouksen osaamisala. Meillä nuohouksen suorittaa aina virallinen nuohooja tai nuohoojaoppilas, jonka nuohouksesta virallinen nuohooja vastaa.

Tiesitkö, että moni nuohoojista jättää kattoturvatuotteiden tarkistuksen tekemättä? Meillä tarkistus kirjataan aina nuohoustodistukseen ja teemme pelastuslain mukaiset ilmoitukset pelastuslaitokselle.

Hintamme ovat etukäteen tiedossasi ja ei, emme myöskään lisää laskutuslisiä nuohoushintojemme päälle. Laskutuslisä siis 0€ ja maksuaikaa laskulle 14 vuorokautta.

Vantaan nuohousalue

Vantaan nuohousalue kattaa koko Vantaan, etkä maksa meillä ylimääräisiä matkakuluja. Kaikki hintamme koskevat koko Vantaan aluetta. Varaukset Vantaan alueelle tulee tehdä suoraan varauskalenteristamme, emmekä työn ohessa pääse välttämättä ottamaan vastaan tilauksia puhelimitse.

Nalle Vikholm

Vantaan nuohousalueesta vastaa

Nino Honkala
Nuohooja / Talonrakennuksen ammattitutkinto + talotekniikan ammattitutkinto
050 337 2594
nuohous@nalas.fi