Nuohous Espoo

Teemme nuohouksia Espoon ja Kauniaisten alueella. Valitse haluamasi nuohousaika ja tilaa nuohooja suoraan kalenteristamme.

Teemme nuohouksia lähes kaikkialla Espoossa. Espoon nuohousalue on jaettu kahteen alueeseen, katso alempaa tältä sivulta kumpaan nuohousalueeseen kuulut.

Espoo – Nuohouksen hinta

Pikanuohous

Pelkästään kamina, avotakka tai kiuas

49 €

Ylimääräiset tulisijat eivät mahdollisia

Hinta voimassa kun nuohottavana on vain yksi kamina, avotakka, kevyttakka, kiuas tai keskuslämmityskattilan hormi.

Tavallinen nuohous

Sisältää max. 2 tulisijaa

74 €

Ylimääräiset tulisijat +25 € /kpl

Hinta voimassa arkisin ennen 16:00 alkaviin nuohouksiin. Koskee tavanomaisessa käytössä olleita tulisijoja.

Ilta / viikonloppu

Lisätään nuohouksen hintaan

+25 €

Tiedustele aikoja soittamalla

Teemme nuohouksia tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuna. Ilta/viikonloppulisä lisätään hintoihin arkisin 16:00 jälkeen ja viikonloppuisin.

Nuohouksen hinta Espoossa

  • Pikanuohous = 49,00€
  • 1-2 tulisijan nuohous = 74,00€
  • Ylimääräiset tulisijat = 25,00€ / kpl

Hintamme sisältävät aina tulisijan puhdistuksen hormeineen, sekä savupiipun ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamisen. Emme lisää hintoihimme matkakuluja tai muitakaan veloituksia. Mikäli alueella on useampi asunto nuohottavana kerralla, niin pyydä meiltä tarjous.

Espoon nuohous

Meille on tärkeää, että sinä pääset valitsemaan juuri itsellesi sopivan nuohousajan. Meillä nuohousta ei suoriteta nuohoojan, vaan sinun aikataulujesi mukaan. Espoo on logistisesti suhteellisen iso alue kun ottaa huomioon mahdolliset ruuhkat.

Haluamme toimia mahdollisimman tehokkaasti ja logistisesti vastuullisesti. Tämän vuoksi olemme jakaneet Espoon nuohousalueen kahteen osaan, josta pohjoisen alueeseen kuuluu myös Kauniainen. Kun tilaat nuohousta, niin valitse oma toimipisteesi alla olevan jaottelun mukaisesti, jolloin saat näkyville oman alueesi vapaat nuohousajat.

Emme tee nuohouksia Espoon saaristossa ja punaisella merkityillä alueilla nuohousaikojen tilaus vain sähköpostitse tai puhelimitse

Nuohousalue: Espoo, etelä

Suur-Tapiola

Otaniemi, Tapiola, Westend, Haukilahti, Niittykumpu, Pohjois-Tapiola, Laajalahti ja Mankkaa

Suur-Matinkylä

Henttaa, Olari ja Matinkylä

Suur-Espoonlahti

Nöykkiö, Kaitaa, Soukka, Espoonlahti, Saunalahti ja Latokoski

Suur-Kauklahti

Vanttila, Kauklahti, ja Kurttila (huom: Espoon kartanon varaukset pohjoisen toimipisteestä)

Nuohousalue: Espoo, pohjoinen

Kauniainen

Suur-Kauklahti

Espoon kartano (huom: muiden alueiden varaukset etelän toimipisteesä)

Suur-Leppävaara

Lintuvaara, Leppävaara, Kilo, Sepänkylä, Karakallio, Laaksolahti, Viherlaakso ja Lippajärvi

Pohjois-Espoo

Vanhakartano, Niipperi, Perusmäki, Bodom, Röylä, Kalajärvi, Luukki, Lahnus, Velskola ja Lakisto

Vanha-Espoo

Kuurinniitty, Espoon keskus, Kaupunginkallio, Muurala, Järvenperä, Karvasmäki, Högnäs, Gumböle, Karhusuo, Kunnarla, Nupuri, Kolmperä, Siikajärvi, Nuuksio, Vanha-Nuuksio ja Ämmässuo

Kahdeksan syytä valita nuohous meiltä!

Hienoa, että välität! Meillä nuohoojille on varattu suojaus- ja puhdistusvälineet. Nuohooja puhdistautuu nuohousten välissä mahdollisimman hyvin vähentäen omaa altistumistaan erilaisille syöpää aiheuttaville partikkeleille.

Tilaa nuohooja paikalle silloin kun sinulle sopii. Kaikki vapaat ajat löydät suoraan varauskalenterissamme, josta voit tilata nuohoojan haluamanasi ajankohtana.

Edullinen nuohous, mutta kalliit huoltoauto- ja muut mahdolliset matkakulut sinun maksettavaksi? Ei ainakaan meillä! Selkeä hinnoittelu nähtävillä aina sivuillamme varausta tehdessä. Huomioithan, että hintamme sisältävät kaikki kulumme, emmekä lisää nuohoukseen ylimääräisiä kuluja.

Nuohoustodistuksen tarvitset vakuutusta varten. Löytyyköhän nuohoojalta vielä paperinen vastakappale palossa tuhoutuneen todistuksen tilalle? Ei huolta, meillä paperiversiot ovat historiaa ja nuohoustodistus on sähköisessä muodossa.

Muistutamme sinua varaamastasi nuohouksesta vielä ennen nuohousta. Lisäksi me pidämme huolen siitä, että saat muistuksen kun on aika varata seuraava lakisääteinen nuohous.

Virallisella nuohoojalla tulee olla nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto, jossa on suoritettu nuohouksen osaamisala. Meillä nuohouksen suorittaa aina virallinen nuohooja tai nuohoojaoppilas, jonka nuohouksesta virallinen nuohooja vastaa.

Tiesitkö, että moni nuohoojista jättää kattoturvatuotteiden tarkistuksen tekemättä? Meillä tarkistus kirjataan aina nuohoustodistukseen ja teemme pelastuslain mukaiset ilmoitukset pelastuslaitokselle.

Hintamme ovat etukäteen tiedossasi ja ei, emme myöskään lisää laskutuslisiä nuohoushintojemme päälle. Laskutuslisä siis 0€ ja maksuaikaa laskulle 14 vuorokautta.

Espoon nuohousalue

Espoon nuohousalue kattaa koko Espoon alueen saaristoa lukuunottamatta, etkä maksa meillä ylimääräisiä matkakuluja. Kaikki hintamme koskevat koko Espoon aluetta.

Espoon nuohousalueesta vastaa

Valtteri Rinne
Palomies, nuohooja / Pelastajatutkinto + talotekniikan ammattitutkinto
050 339 5347
nuohous@nalas.fi