Nuohous Mäntsälä

Teemme nuohouksia Mäntsälän alueella. Katso vapaat nuohousajat kalenterista ja tilaa nuohous!

Mäntsälän keskustan alueen (7km sisällä) nuohoukset voit varata suoraan kalenterista.

>> Muualle Mäntsälään tilaa nuohous tämän sivun alalaidasta

Nuohousaikoja rajoitetusti saatavilla

Nalas Oy tarjoaa laadukkaita nuohouspalveluita, joita suorittavat kokeneet pelastusalan ammattilaiset. Koska monet nuohoojamme työskentelevät päätyökseen pelastuslaitoksilla, sesonkiaikojen ulkopuolella (erityisesti syksyisin) nuohousaikojen saatavuus voi vaihdella.

Nuohousajan varaaminen:

  • Sesonkiaikojen ulkopuolella: Joillakin paikkakunnilla nuohousaikoja ei välttämättä ole koko ajan verkkosivujemme kautta saatavilla. Voit kuitenkin tilata nuohouksen alla olevalla tilauslomakkeellamme. Tämän jälkeen nuohoojamme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen nuohousajasta.
  • Sesonkiaikana: Kaikki vapaat aikamme ovat saatavilla ajanvarauskalenteristamme. Ajanvarauskalenterimme kautta voit helposti valita sopivan nuohousajan.

Pyrimme järjestämään nuohousajat tietyille päiville alueellasi, keskittyen alueen kysyntään ja resurssien tehokkaaseen käyttöön. Näin voimme tarjota sinulle joustavan ja tehokkaan nuohouspalvelun.

Tilauslomake:

  • Täytä nuohouksen tilauslomake.
  • Kerro meille toivomasi nuohousajan aikaväli.
  • Nuohoojamme ottaa sinuun yhteyttä nuohousajan sopimiseksi.

Kiitos, että valitset Nalas Oy:n. Odotamme innolla, että voimme palvella sinua ja taata kotisi turvallisuuden!

Tilaa nuohous

Nuohouksen tilaus – Yleinen

Mäntsälä – Nuohouksen hinta

Pikanuohous

Pelkästään kamina, avotakka tai kiuas

49 €

Ylimääräiset tulisijat eivät mahdollisia

Hinta voimassa kun nuohottavana on vain yksi kamina, avotakka, kevyttakka, kiuas tai keskuslämmityskattilan hormi.

Tavallinen nuohous

Sisältää max. 2 tulisijaa

74 €

Ylimääräiset tulisijat +25 € /kpl

Hinta voimassa arkisin ennen 16:00 alkaviin nuohouksiin. Koskee tavanomaisessa käytössä olleita tulisijoja.

Ilta / viikonloppu

Lisätään nuohouksen hintaan

+25 €

Tiedustele aikoja soittamalla

Teemme nuohouksia tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuna. Ilta/viikonloppulisä lisätään hintoihin arkisin 16:00 jälkeen ja viikonloppuisin.

Nuohouksen hinta Mäntsälässä

  • Pikanuohous = 49,00€
  • 1-2 tulisijan nuohous = 74,00€
  • Ylimääräiset tulisijat = 25,00€ / kpl

Hintamme sisältävät aina tulisijan puhdistuksen hormeineen, sekä savupiipun ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamisen. Emme lisää hintoihimme matkakuluja tai muitakaan veloituksia. Mikäli alueella on useampi asunto nuohottavana kerralla, niin pyydä meiltä tarjous.

Mäntsälän nuohousalue

Meille on tärkeää, että sinä pääset valitsemaan juuri itsellesi sopivan nuohousajan. Meillä nuohousta ei suoriteta nuohoojan, vaan sinun aikataulujesi mukaan. Huomioithan kuitenkin Mäntsälän suhteellisen ison koon, jonka vuoksi nuohousten varaus suoraan kalenteristamme on mahdollista vain 7 kilometrin sisällä Mäntsälän keskustasta. Mäntsälän nuohousalue kattaa koko Mäntsälän, etkä maksa meillä ylimääräisiä matkakuluja. Kaikki hintamme koskevat koko Mäntsälän aluetta.

Kahdeksan syytä valita nuohous meiltä!

Hienoa, että välität! Meillä nuohoojille on varattu suojaus- ja puhdistusvälineet. Nuohooja puhdistautuu nuohousten välissä mahdollisimman hyvin vähentäen omaa altistumistaan erilaisille syöpää aiheuttaville partikkeleille.

Tilaa nuohooja paikalle silloin kun sinulle sopii. Kaikki vapaat ajat löydät suoraan varauskalenterissamme, josta voit tilata nuohoojan haluamanasi ajankohtana.

Edullinen nuohous, mutta kalliit huoltoauto- ja muut mahdolliset matkakulut sinun maksettavaksi? Ei ainakaan meillä! Selkeä hinnoittelu nähtävillä aina sivuillamme varausta tehdessä. Huomioithan, että hintamme sisältävät kaikki kulumme, emmekä lisää nuohoukseen ylimääräisiä kuluja.

Nuohoustodistuksen tarvitset vakuutusta varten. Löytyyköhän nuohoojalta vielä paperinen vastakappale palossa tuhoutuneen todistuksen tilalle? Ei huolta, meillä paperiversiot ovat historiaa ja nuohoustodistus on sähköisessä muodossa.

Muistutamme sinua varaamastasi nuohouksesta vielä ennen nuohousta. Lisäksi me pidämme huolen siitä, että saat muistuksen kun on aika varata seuraava lakisääteinen nuohous.

Virallisella nuohoojalla tulee olla nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto, jossa on suoritettu nuohouksen osaamisala. Meillä nuohouksen suorittaa aina virallinen nuohooja tai nuohoojaoppilas, jonka nuohouksesta virallinen nuohooja vastaa.

Tiesitkö, että moni nuohoojista jättää kattoturvatuotteiden tarkistuksen tekemättä? Meillä tarkistus kirjataan aina nuohoustodistukseen ja teemme pelastuslain mukaiset ilmoitukset pelastuslaitokselle.

Hintamme ovat etukäteen tiedossasi ja ei, emme myöskään lisää laskutuslisiä nuohoushintojemme päälle. Laskutuslisä siis 0€ ja maksuaikaa laskulle 14 vuorokautta.

Tilaa nuohous Mäntsälään

Kun nuohouskohde sijaitsee yli 7 kilometrin päässä Mäntsälän keskustasta, niin tilaa nuohous alla olevalla lomakkeella. Nuohoojamme on teihin pikaisesti yhteydessä sopiakseen teille sopivan ajankohdan nuohoukselle. Pyrimme keräämään samalle alueelle useamman nuohouskohteen kerralla, jotta voimme toimia mahdollisimman kustannustehokkaasti ja ekologisesti.

Kun tilaat nuohouksen, niin vinkkaathan samalla alueen muille asukkaille, että nuohooja on tulossa käymään alueelle.

Tilaa nuohous

Nuohouksen tilaus – Mäntsälä

Mäntsälän nuohousalue

Mäntsälän nuohousalue kattaa koko Mäntsälän alueen, etkä maksa meillä ylimääräisiä matkakuluja. Kaikki hintamme koskevat koko Mäntsälän aluetta.

Nalle Vikholm

Mäntsälän nuohousalueesta vastaa

Nalle-Markus Vikholm
Palomies, nuohooja / Pelastajatutkinto + talotekniikan ammattitutkinto
050 336 9473
nuohous@nalas.fi