Nuohous Helsinki

Teemme nuohouksia Helsingin alueella. Valitse haluamasi nuohousaika ja tilaa nuohooja suoraan kalenteristamme.

Teemme nuohouksia lähes kaikkialla Helsingissä. Helsingin nuohousalue on jaettu kolmeen alueeseen, katso alempaa tältä sivulta mihin nuohousalueeseen kuulut. -> Katso nuohousalue

Helsinki – Nuohouksen hinta

Pikanuohous

Pelkästään kamina, avotakka tai kiuas

49 €

Ylimääräiset tulisijat eivät mahdollisia

Hinta voimassa kun nuohottavana on vain yksi kamina, avotakka, kevyttakka, kiuas tai keskuslämmityskattilan hormi.

Tavallinen nuohous

Sisältää max. 2 tulisijaa

74 €

Ylimääräiset tulisijat +25 € /kpl

Hinta voimassa arkisin ennen 16:00 alkaviin nuohouksiin. Koskee tavanomaisessa käytössä olleita tulisijoja.

Ilta / viikonloppu

Lisätään nuohouksen hintaan

+25 €

Tiedustele aikoja soittamalla

Teemme nuohouksia tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuna. Ilta/viikonloppulisä lisätään hintoihin arkisin 16:00 jälkeen ja viikonloppuisin.

Nuohouksen hinta Helsingissä

  • Pikanuohous = 49,00€
  • 1-2 tulisijan nuohous = 74,00€
  • Ylimääräiset tulisijat = 25,00€ / kpl

Hintamme sisältävät aina tulisijan puhdistuksen hormeineen, sekä savupiipun ja kattoturvatuotteiden kunnon tarkistamisen. Emme lisää hintoihimme matkakuluja tai muitakaan veloituksia. Mikäli alueella on useampi asunto nuohottavana kerralla, niin pyydä meiltä tarjous.

Helsingin nuohousalueet

Meille on tärkeää, että sinä pääset valitsemaan juuri itsellesi sopivan nuohousajan. Meillä nuohousta ei suoriteta nuohoojan, vaan sinun aikataulujesi mukaan. Helsinki on logistisesti haasteellisin alue nuohoojillemme, sillä vaikka välimatkat ovat lyhyitä, niin alueen liikkenneruuhkat tietyömaineen hidastavat kulkuamme.

Haluamme toimia mahdollisimman tehokkaasti ja logistisesti vastuullisesti. Tämän vuoksi olemme jakaneet Helsingin nuohousalueen kolmeen osaan. Kun tilaat nuohousta, niin valitse oma toimipisteesi alla olevan jaottelun mukaisesti, jolloin saat näkyville oman alueesi vapaat nuohousajat.

Emme tee yksittäisiä nuohouksia Helsingin keskustan alueella. Useamman asunnon kohdalla pyydä tarjous.

Nuohousalue: Helsinki, länsi/keski/pohjoinen

Länsi-Helsinki

Etelä-Haaga, Hakuninmaa, Honkasuo, Kannelmäki, Kivihaka, Konala, Kuusisaari, Kuninkaantammi, Laakso, Lassila, Lehtisaari, Maununneva, Malminkartano, Marttila, Meilahti, Munkkivuori, Niemenmäki, Pajamäki, Pikku Huopalahti, Pohjois-Haaga, Pitäjänmäen yritysalue, Reimarla, Tali, Talinranta, Vanha Munkkiniemi ja Vanha Ruskeasuo.

Keski-Helsinki

Alppila, Arabianranta, Hanasaari, Harju, Hermanninmäki, Hermanninranta, Kalasatama, Kumpula, Kyläsaari, Linjat, Pasila, Siltasaari, Sompasaari, Torkkelinmäki, Vallila ja Vilhonvuori.

Pohjois-Helsinki

Haltiala, Pakila, Maunula, Maunulanpuisto, Metsälä, Paloheinä, Patola, Pirkkola, Torpparinmäki, Tuomarinkartano, Veräjälaakso ja Veräjämäki.

Nuohousalue: Helsinki, koillinen/itä

Koillis-Helsinki

Alppikylä, Heikinlaakso, Latokartano, Malmi, Pihlajamäki, Pihlajisto, Puistola, Pukinmäki, Siltamäki, Tapanila, Tapaninvainio, Tapulikaupunki, Tattariharju, Tattarisuo, Töyrynummi ja Viikki

Itä-Helsinki

Aurinkolahti, Itäkeskus, Kallahti, Kivikko, Kontula, Kurkimäki, Marjaniemi, Mellunmäki, Mustavuori, Myllypuro, Puotila, Puotinharju, Rastila, Roihupelto, Uutela, Vartioharju, Vesala ja Vuosaari

Nuohousalue: Helsinki, kaakkoinen

Kaakkois-Helsinki

Hevossalmi, Herttoniemenranta, Herttoniemi, Jollas, Kruunuvuorenranta, Kulosaari, Mustikkamaa-Korkeasaari, Roihuvuori, Tammisalo, Tullisaari ja Yliskylä.

Muut alueet

Keskusta

Emme tee yksittäisiä nuohouksia Helsingin keskustan alueella. Useamman asunnon kohdalla pyydä tarjous.

Östresundom

Varaa nuohoukset Sipoon kalenterista: Sipoo, etelä

Kahdeksan syytä valita nuohous meiltä!

Hienoa, että välität! Meillä nuohoojille on varattu suojaus- ja puhdistusvälineet. Nuohooja puhdistautuu nuohousten välissä mahdollisimman hyvin vähentäen omaa altistumistaan erilaisille syöpää aiheuttaville partikkeleille.

Tilaa nuohooja paikalle silloin kun sinulle sopii. Kaikki vapaat ajat löydät suoraan varauskalenterissamme, josta voit tilata nuohoojan haluamanasi ajankohtana.

Edullinen nuohous, mutta kalliit huoltoauto- ja muut mahdolliset matkakulut sinun maksettavaksi? Ei ainakaan meillä! Selkeä hinnoittelu nähtävillä aina sivuillamme varausta tehdessä. Huomioithan, että hintamme sisältävät kaikki kulumme, emmekä lisää nuohoukseen ylimääräisiä kuluja.

Nuohoustodistuksen tarvitset vakuutusta varten. Löytyyköhän nuohoojalta vielä paperinen vastakappale palossa tuhoutuneen todistuksen tilalle? Ei huolta, meillä paperiversiot ovat historiaa ja nuohoustodistus on sähköisessä muodossa.

Muistutamme sinua varaamastasi nuohouksesta vielä ennen nuohousta. Lisäksi me pidämme huolen siitä, että saat muistuksen kun on aika varata seuraava lakisääteinen nuohous.

Virallisella nuohoojalla tulee olla nuohoojan ammattitutkinto tai talotekniikan ammattitutkinto, jossa on suoritettu nuohouksen osaamisala. Meillä nuohouksen suorittaa aina virallinen nuohooja tai nuohoojaoppilas, jonka nuohouksesta virallinen nuohooja vastaa.

Tiesitkö, että moni nuohoojista jättää kattoturvatuotteiden tarkistuksen tekemättä? Meillä tarkistus kirjataan aina nuohoustodistukseen ja teemme pelastuslain mukaiset ilmoitukset pelastuslaitokselle.

Hintamme ovat etukäteen tiedossasi ja ei, emme myöskään lisää laskutuslisiä nuohoushintojemme päälle. Laskutuslisä siis 0€ ja maksuaikaa laskulle 14 vuorokautta.

Helsingin nuohousalue

Helsingin nuohousalue kattaa koko Helsingin (pl. keskusta), etkä maksa meillä ylimääräisiä matkakuluja. Varaukset Helsingin alueelle tulee tehdä suoraan varauskalenteristamme, emmekä työn ohessa pääse välttämättä ottamaan vastaan tilauksia puhelimitse.

Helsingin nuohousalueesta vastaa

Valtteri Rinne
Palomies, nuohooja / Pelastajatutkinto + talotekniikan ammattitutkinto
050 339 5347
nuohous@nalas.fi